Energiebespaarlening 's-Hertogenbosch

Lening:

Door een financiële bijdrage van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is de Energiebespaarlening met een laag rentetarief beschikbaar voor woningeigenaren en VvE’s in ‘s-Hertogenbosch. De financiële bijdrage van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is niet van toepassing op de VvE Energiebespaarlening 30 jaar en de regeling Nieuwbouw Aardgasloos. 

De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, hoogrendementsbeglazing en zonnepanelen. 

Kenmerken van de lening

  • U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 50.000,- lenen
  • Wilt u meer dan € 25.000,- lenen voor een Zeer energiezuinig pakket of om uw woning Nul op de meter te maken? Lees dan de aanvullende informatie.
  • U betaalt een aantrekkelijke rente
  • Looptijd van 7, 10 of 15 jaar
  • Rente staat vast gedurende hele looptijd
  • Boetevrij aflossen mogelijk
  • Voor zonnepanelen geldt dat 75% van het leenbedrag mag worden besteed aan zonnepanelen. De overige 25% moet besteed worden aan andere energiebesparende maatregelen.

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds. Het fonds is gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank en de ASN Bank. Totaal is er € 300 miljoen beschikbaar. Rente en aflossing stromen terug in dit fonds, zodat opnieuw Energiebespaarleningen kunnen worden verstrekt.

Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op de website van de aanbieder van deze lening.

Bedrag € 2.500 tot € 50.000
Aanbieder Gemeente ‘s-Hertogenbosch / Nationaal Energiebespaarfonds
Geldt voor
Einddatum
Combinatie mogelijk Ja

Meer weten over deze regeling?

Meer weten over deze regeling?

Naar de aanbieder

Deze regeling delen

MilieuCentraal.nl

MilieuCentraal.nl

Milieu Centraal helpt je duurzame keuzes te maken

Meer informatie
VerbeterUwHuis.nl

VerbeterUwHuis.nl

Op VerbeterUwHuis.nl vindt u handige tips om uw huis te verbeteren.

Meer informatie