Stimuleringslening Duurzame Particuliere Woningverbetering Vlagtwedde

Lening:

Wilt u graag u besparen op uw energiekosten of de onderhoud staat van uw eigen woning verbeteren? Dan is de Stimuleringslening Duurzame Particuliere Woningverbetering wellicht iets voor u! Met behulp van deze lening bij de gemeente Vlagtwedde, via het Stimuleringsfonds voor Volkshuisvesting (SVn), kunt u een maximaal bedrag van €15.000,- lenen voor het verduurzamen en aanpassen van uw woning.

Bedrag: Het leenbedrag is minimaal € 2.500, - en maximaal € 15.000,-.

Voorwaarden:

Verplicht: Indien u met behulp van deze lening energiebesparende maatregelen wilt treffen is het verplicht om een Energie Prestatieadvies te laten maken door een gecertificeerd adviseur.

Aanvullend: - Check of er subsidie mogelijkheden zijn voor de maatregelen die u graag wilt laten uitvoeren. Voor meer informatie over subsidies kijk op de website van het RVO externe website , Energieloket Groningen externe website of de Energie subsidiewijzer externe website . - Check via het omgevingsloket externe website of u een omgevingsvergunning nodig heeft voor de uit te voeren maatregelen of neem contact op met de gemeente Vlagtwedde.

Bedrag Min. € 2.500,- max. € 15.000,-
Aanbieder Gemeente Vlagtwedde
Geldt voor
Einddatum
Combinatie mogelijk Ja

Meer weten over deze regeling?

Meer weten over deze regeling?

Naar de aanbieder

Deze regeling delen

MilieuCentraal.nl

MilieuCentraal.nl

Milieu Centraal helpt je duurzame keuzes te maken

Meer informatie
VerbeterUwHuis.nl

VerbeterUwHuis.nl

Op VerbeterUwHuis.nl vindt u handige tips om uw huis te verbeteren.

Meer informatie