Subsidieregeling Voorbereiding van Energiemaatregelen 2018 's-Hertogenbosch

Subsidie:

U bent inwoner in ’s-Hertogenbosch. En u wilt energie besparen. Welke maatregelen zijn dan geschikt? Waar moet u rekening mee houden? Wat past bij uw woning en welke kosten komen daar bij kijken?

De gemeente geeft subsidie voor het doen van een onderzoek naar welke maatregelen voor uw woning logisch zijn. Daar volgt ook een advies uit. Voorbeelden voor inwoners zijn een energieadviesgesprek, een energieprestatie-advies of een warmtescan. Ook Verenigingen van Eigenaren kunnen een aanvraag indienen. Subsidiebijdrage Per aanvraag geldt een maximum voor de subsidie. Voor inwoners is dit € 2.000,- en voor VvE’s is dit € 10.000,-. De subsidieregeling loopt tot en met december 2019. 

Bedrag: 

Het subsidiebedrag bedraagt 75% van de totale kosten van een onderzoek of advies. Eigenaar-bewoners kunnen voor maximaal €2.000,- aan subsidie aanvragen. Voor Verenigingen van Eigenaren is dit €10.000 euro.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van de aanbieder van deze subsidie (onder het kopje 'Milieu').

Bedrag Tot € 2000 (woningeigenaren) of tot € 10.000 (VvE's)
Aanbieder Gemeente 's-Hertogenbosch)
Geldt voor
Einddatum
Combinatie mogelijk Ja

Meer weten over deze regeling?

Meer weten over deze regeling?

Naar de aanbieder

Deze regeling delen

MilieuCentraal.nl

MilieuCentraal.nl

Milieu Centraal helpt je duurzame keuzes te maken

Meer informatie
VerbeterUwHuis.nl

VerbeterUwHuis.nl

Op VerbeterUwHuis.nl vindt u handige tips om uw huis te verbeteren.

Meer informatie